Xcite | Het ultra flexibele CMS

Meertalig

Tradeware en Xcite zijn uitgevoerd met met een locatie module, zodat u beide producten simpel in meerdere talen kunt weergeven.

Object georienteerd

Al onze web producten zijn voorzien van een object georiënteerde programmeertaal. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en uniforme aanpassingen.

Responsive design

Al onze producten zijn standaard voorzien van responsive design, hierdoor bent u verzekerd van een goede weergave op elk apparaat.

Onbeperkte mogelijkheden

Doordat maatwerk voor ieder product mogelijk is, zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Schaalbaar en gebruiksvriendelijk

De grote kracht van Xcite is dat het systeem zowel heel kleinschalig gehouden kan worden, als zeer uitgebreid kan worden gemaakt. Sommige Content Management Systemen bieden de gebruiker allerlei opties die hij niet nodig heeft, zoals publicatieopties en permissies. Veel gebruikers hebben deze opties echter helemaal niet nodig, dus dan maken deze opties een systeem onnodig complex. Xcite laat zich volledig aanpassen aan het doel waarvoor het systeem wordt gebruikt. Of het nu om een simpele website gaat of een uitgebreid publicatieplatform.

Functionaliteiten Xcite

Xcite is niet alleen geschikt voor standaard websites. Door de modulariteit van het systeem is Xcite een uitstekende keuze voor specifiekere inhoud, zoals beveiligde gedeeltes, kennis databanken, blog websites, video-websites of communities. Interforce heeft veel ervaring in het ontwikkelen van modules die naadloos in Xcite
geïntegreerd worden. We kiezen Xcite voor veel van onze websites vanwege de flexibiliteit en de goede uitbreidbaarheid.

 • Via blokken zelf uw content pagina’s samenstellen
 • Widgets pagina overkoepelend
 • Sliders en layer sliders
 • Formulieren, projecten, albums en data sets
 • Versie beheer
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Pagina templates
 • Rollen, rechten en hackproof

Support & Updates

Natuurlijk moet een CMS zo opgezet zijn dat je zonder hulp artikelen, gebruikers of afbeeldingen kunt toevoegen. Maar soms moet je iets doen dat niet behoort tot de dagelijkse routine en loop je vast. Met ons support & update abonnement kun je terugvallen op je eigen team van experts die je website van binnen en buiten kennen. Jouw experts helpen je met het oplossen van je probleem, het uitleggen van de beste werkwijze of het geven van advies.

Op die manier ben je geen tijd kwijt met het uitzoeken van het probleem en kun je zo snel mogelijk weer verder. En jouw experts houden daarnaast de core van je CMS up-to-date. De Xcite core is de basis van je website en is het belangrijkste onderdeel als het gaat om veiligheid.

De voordelen op een rij:

 • Support en updates voor een vast tarief.
 • Je kunt snel weer verder dankzij de experts die jouw website door en door kennen.
 • Ook hulp bij niet gerelateerd CMS vragen, zoals de vindbaarheid of hosting.
 • Altijd direct de nieuwete updates om uw site veilig en actueel te houden.

Multilangual module

Xcite heeft standaard de mogelijkheid om een website in verschillende talen te voeren.
Een website in een andere taal is geen kopie van dezelfde website. De teksten moeten apart worden geplaatst in de gewenste taal enn kunnen daarmee dus ook makkelijk worden aangepast aan de lokale omstandigheden. De achterliggende gedachte is dat er voor een ander taalgebied vaak toch ook nét iets andere informatie nodig is. De multilanguage module is bedoeld om uw site beschikbaar te maken voor alle bezoekers ongeacht de taal zij spreken.
Wilt u echter ook in de zoekmachines hoog komen in andere landen? Dan is een buitenlandse SEO module noodzakelijk. Informeer naar de mogelijkheden.