Hybride app ontwikkeling

Interforce is u graag van dienst bij het uitdenken en ontwikkelen van een sterke HTML5 oplossing. HTML5 is een concurrerende oplossing voor het ontwikkelen van één app, waarmee u in staat bent alle mobiele apparaten en platformen te bereiken. Interforce heeft een ruime ervaring met HTML5 oplossingen, zowel voor het zakelijke segment als de consumentenmarkt. Bent u op zoek naar een app van hoge kwaliteit en welke werkt op alle mobiele devices. Twijfel dan niet en neem contact met ons op of bezoek ons kantoor. Wij helpen u graag met de uitwerking van uw app idee om zo samen tot een geschikte oplossing te komen.

iv

Bedrijfs apps

Wil je de bedrijfsprocessen soepeler laten verlopen en heb jij het gevoel dat een app iets kan toevoegen aan je bedrijf? Een bedrijfsapp biedt dan de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan planningen, werkbonnen, verkoop offertes of uren registratie. Uiteraard kunt u ook een combinatie van meerdere modules hanteren.

PC

Webshop apps

Heeft u een goed lopende webshop en wilt u uw klanten voorzien van een extra handige tool? Dan is een app als uitbreiding op uw webshop een goede keuze. De app maakt gebruik van de logica van uw shop. Uw klanten kunnen dan snel vanaf de bank hun producten bestellen. De winkelwagen is gedeeld met de webshop zodat u mobiel uw bestelling kunt hervatten.

jongeneel

Info apps

Heb jij een product of dienst die je graag in de schijnwerpers wilt plaatsen of heeft u een dienst waarvan u uw relaties vaak van informatie dient te voorzien? Dan is een informatie app voor u een goede keuze.
U kunt bijvoorbeeld denken aan promotionele apps, campagne apps, meldingen van storingen, inzicht in dientsten e.d.

Verwachte omzet m-commerce

van 0 – 1 miljard

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Enkele kenmerken

Kwaliteit

Ontwikkeling op basis van nieuwste technieken, uw app helemaal van nu.

IOS + Android

Wij ontwikkelen uw app via ons hybride platform, waardoor hij beschikbaar is op zowel IOS als Android.

Advies

Wij denken graag met u mee om uw app tot een succes te brengen!

Effecten mogelijk

Mogelijkheden met effecten en animaties behoren tot de mogelijkheden